Att spendera vintern i Singapore är ett helt rätt val. Varför stanna i ett kallt och ruggigt Sverige. De finns egentligen ingen anledning i världen att stanna i Sverige under vinterhalvåret. Den ända anledning att stanna i Sverige är på grund av barn eller familj. Den anledningen är godkänd. Men alla andra anledningar är icke giltliga. Så, hoppa av ekorrehjulet och lämna ditt tråkiga liv i Sverige där vädret suger. Åk till Singapore under hela vinterhalvåret och njut av sol, värme och vänliga människor. Skaffa ett glassigt jobb i solen som är roligt. Träffa många nya människor och skaffa dig nya livserfarenheter.

Dyrt eller billigt i Singapore

De är både dyrt och billigt i Singapore. De blir vad man gör de till. Om man ska bo på de stora hotell kedjorna mitt i staden med pool blir de dyrt. De kan handla om flera tusen per natt för dessa lyxhotell. Men ett hotell i utkanten av staden i slummen kan kosta så lite som 10 kr per natt. Då har man inte sitt eget rum utan sover i en stor sovsal. Där lär man känna mycket människor också som man inte gör på stela lyxhotell. Om vi säger att man är borta i sex månader kan man bo för bara 12 000 kr för alla dessa sex månader. Boendekostnaden i Singapore är extremt låg. De samma gäller matkostnader.

Jobb i Singapore

Att hitta ett jobb i Singapore är enkelt. De är vana vid svenskar som kommer ner under vinterhalvåret för att njuta av sol och värme. De finns till och med jobb där du kan få låna 1000 kr för att klara första månaden. När du sedan jobbat in dessa 1000 kr dras de automatiskt från lönen. De är bra att ha lite pengar att starta med. Du kan läsa om dessa jobb här.

Ett tips till dig som fortfarande funderar på att flytta ner Flytta ner under vintern innan de blir försent! De blir svårare och svårare ju äldre man är.

sinapore-billigt